La Chocolaterie du Haut Clocher

Voedingsproducten

Handgemaakte chocoladeproducten

Ambachtelijke chocolade maken is een beroep waar de grens onze verbeelding is! Bijna alles is mogelijk in de overeenkomsten. Onze voorkeur gaat uit naar ambachtelijke producten, en zodra wij een ambachtelijk product kunnen gebruiken ten koste van een industrieel product, ligt de keuze voor ons voor de hand.

SPF Economie

Rita Cosi

Chaussée de Hannut, 364
4460 Bierset
Tel. 0495 35 19 96
rita@lachocolaterieduhautclocher.be

GPS-gegevens

GPS-gegevens

5.4506773, 50.6516561

Openingsuren

Openingsuren

Van 11:00 tot 17:00

Aangeboden activiteit op 21/11

U kunt ontdekken hoe een praline vorm krijgt. We zijn dicht bij 6 december, een deel van onze workshop wordt gebruikt om de grote heilige te helpen Sint-Nicolaaschocolade te maken, we laten zien hoe het wordt gedaan. Iedereen krijgt een warme chocolademelk aangeboden en natuurlijk kan er chocolade worden geproefd