La Ferme d’Artagnan Scrl

Voedingsproducten

Handmade in Belgium

Verwerking van producten van eenden en ganzen en uit onze boomgaarden omschakeling biologische teelt

In een erkend verwerkingsbedrijf produceren wij foie gras gebakken in terrine, eenden- en ganzenconfijten (rillettes, gekonfijte bouten.....), bereide gerechten (ganzen op de wijze van Visé, bouten à l'orange, cassoulet, ...), marmelades en jam uit onze oogsten van oude soorten op hoogstam: appels, peren, pruimen, kersen en peren.

SPF Economie

Alexiane Botty

Rue de Tongres , 77
4684 Haccourt
Tel. 0497 33 86 59
alexianebot@msn.com

GPS-gegevens

Toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit

GPS-gegevens

GPS-gegevens

5.6684874, 50.7399716

Openingsuren

Openingsuren

Van 10:00 tot 17:00

Aangeboden activiteit op 21/11

Bezoek aan de ateliers in de open lucht, mogelijkheid om overdag te eten