Microbrouwerij Productie van bieren op basis van eigen recepten, lokaal of biologisch georiënteerd
We maken onze bieren van A tot Z: graanbewerking, fermentatie, botteling, website- en labelontwerp.
We beginnen met granen, hop en kruiden om uit te komen bij gelabelde flessen.
Alle handelingen worden manueel uitgevoerd door de brouwer met steun van de familie.
Damien Hausman
Point du jour, 13
5376 Miecret
Tel. 0498 39 51 65
damienhausman.beers@gmail.com
GPS-gegevens
5.2400204, 50.3682416
Openingsuren
Van 10:00 tot 18:00
Aangeboden activiteit op 21/11
In de loop van de dag stellen wij u voor het principe van het ambachtelijk brouwen van bier te ontdekken. Wij zullen u vertellen over de gebruikte grondstoffen, de recepten, de productiemiddelen, één van de productiehandelingen en wij zullen eindigen met een kleine proeverij. We kijken ernaar uit u te ontmoeten!